ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

 Η SMARTARENA  δημιουργήθηκε το 2015 με έδρα τη ΜΕΝΕΜΕΝΗ Θεσ/νικης Προσφέρουμε επαγγελματική τεχνική υποστήριξη σε Δίκτυα Υπολογιστών, Συστήματα Υπολογιστών, Συστήματα Ασφαλείας, επίσης αναλαμβάνουμε την Μηχανογράφηση της επιχείρησης σας με τις καλύτερες λύσεις λογισμικών για κάθε επαγγελματία. Στην SMARTARENA.gr χρησιμοποιούμε μόνο επώνυμα υλικά, και ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις στον τομέα της πληροφορικής ώστε να σας προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες.

ΣΤΟΧΟΙ & ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Επί σειρά ετών η SMARTARENA.eu προμηθεύει και μηχανοργανώνει με συνέπεια εταιρίες, οργανισμούς, επιχειρήσεις και ιδιώτες με προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής αξιοπιστίας. Στόχος μας είναι η προμήθεια επώνυμου εξοπλισμού σε προσιτές τιμές για όλους. Εκμεταλλευτείτε τις χαμηλότερες τιμές σε προϊόντα πληροφορικής. 

Το internet δίνει την δυνατότητα χαμηλού λειτουργικού κόστους με αποτέλεσμα την καλύτερη πιο σύγχρονη εξυπηρέτηση και φυσικά τις χαμηλότερες τιμές. Η SMARTARENA.eu κάθε χρόνο διπλασιάζει τις πωλήσεις της και είναι από τα πλέον ανερχόμενα καταστήματα ειδών πληροφορικής στην Ελλάδα!

Λειτουργούμε κάτω απο ένα νέο μοντέλο πωλήσεων χωρίς κρυφά ή περιττά κόστη ,κατι το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να είστε σιγουροι ότι αγοράζετε στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς !

Εύκολα και οικονομικά επιλέγετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από την οθόνη του υπολογιστή σας τα οποία παραδίδονται άμεσα στο χώρο σας με μεταφορική ή courier . Τα περισσότερα προϊόντα που εμπορευόμαστε, πρώτοι τα έχουμε δοκιμάσει εμείς ,έχουν περάσει όλα τα απαραίτητα διαγνωστικά τεστ και διαδικασίες ώστε να είμαστε σίγουροι οτι είναι πλήρως λειτουργικά . Ετσι γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι είναι κατάλληλο για εσάς, ενώ είμαστε και σε θέση να σας υποστηρίξουμε στην εγκατάσταση. Μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε πριν τις αγορές σας.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΑΓΟΡΕΣ

Τα προϊόντα μας είναι χωρισμένα σε κατηγορίες για την ευκολότερη εύρεσή τους. Προσπαθούμε συνεχώς να αυξάνουμε την γκάμα των προϊόντων μας, με προτεραιότητα όμως την ποιότητά τους. Διατηρούμε τις τιμές χαμηλά σε συνάρτηση με την ποιότητα των προιόντων αλλα Θα χαρούμε να ακούσουμε και τις δικές σας προτάσεις .

Με αγορές από την SMARTARENA.eu είστε σίγουροι ότι τα προϊόντα που προμηθευτήκατε καλύπτουν πάντα τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και δεν έχουν χαμηλή τιμή λόγω αμφιβόλου ποιότητας ή ελαττώματα .

Οι τρόποι πληρωμής μας είναι ξεκάθαροι και ευέλικτοι. Οι τρόποι αποστολής μας επίσης. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι προσπαθούμε πάντα οι αγορές σας  να είναι μία ευχάριστη εμπειρία.

Θα χαρούμε να μας στείλετε τις παρατηρήσεις και τις ιδέες σας!

 

Σας ευχόμαστε καλές αγορές!